• Facebook
 • Nieuwsbrief
 • Homepage

Gastenboek

Je kunt dit gastenboek gebruiken om berichten over de boeken van Escober op deze website te plaatsen. Berichten worden voor plaatsing gecontroleerd op inhoud en spam. Esther en Berry zijn regelmatig aanwezig om berichten te beantwoorden.

 • "Een tijdlang stonden Onrust en Ongenade onaangeroerd in mijn boekenkast. Een vakantie van twee weken geleden was een goede reden om eens in Onrust te beginnen en wat een geweldig spannend, huiveringwekkend en spectaculair geschreven boek zeg. Vandaag heb ik Ongenade uitgelezen en ik vind het jammer dat de winkels in Utrecht vanavond niet op zijn, anders had ik het andere Sil Maier boek ook meteen gekocht! Ik ben verkocht...complimenten!"
  Dinja op 4 juni 2010
 • "Hallo Esther & Berry Ik wil jullie even bedanken voor het gesigneerde boek wat ik vandaag heb ontvangen. Ik weet wel wat ik dit weekend ga doen.....lezen. 'Onrust' had ik nog niet gelezen, dus was het een lot uit de loterij voor mij. Nogmaals bedankt namens een grote fan. Groetjes, Sylvia"
  Sylvia op 28 mei 2010
 • "Goedendag, ik ben geen echte lezer,maar de laatste 2 zomers heb ik jullie boeken gelezen en altijd genoten, ik vroeg mij af of jullie deze zomer nog met een nieuw boek komen? Gr, Hans Hengeveld"
  Hans Hengeveld op 22 mei 2010
  • "Beste Hans, Het afgelopen jaar heeft Esther aan haar nieuwe thriller Déjà vu geschreven, die in september verschijnt. Een nieuwe Escober zal dit jaar echter helaas niet verschijnen."
   Antwoord van Escober op 23 mei 2010
 • "Nog even een (laatste) reactie van mij: dank voor het antwoord. De onrust in mij is min of meer verdwenen na jullie antwoord en heeft na een zucht van verlichting plaatsgemaakt voor een opgeluchte glimlach. De hunkering naar nog meer Sil Maier is groot maar het einde van Ongenade is waardig te noemen en kan gezien worden als een groot compliment voor jullie, Esther & Berry!"
  Brenda op 16 mei 2010
 • "Wat een geweldige boeken die trilogie van Sil Maier! Aan een stuk doorgelezen. En dit terwijl ik nauwelijks boeken las. Jullie hebben me verslaafd gemaakt. Ik houd jullie in de gaten, hopelijk volgen er meer delen.Bedankt! Groetjes Michael"
  Michael op 16 mei 2010
 • "Ik heb jullie boeken in één adem uitgelezen. Het min of meer open einde van Ongenade geeft mij een onrustig gevoel. Uiteraard heb ik een bepaalde denkwijze hierover maar heb op de een of andere manier bevestiging van jullie (EscoBer) nodig: dat Susan (...), kan ik dat uitleggen dat het toch (...) ondanks dat zij (...)?"
  Brenda op 15 mei 2010
  • "Beste Brenda, Esther en Berry willen je graag laten weten dat je het inderdaad aan het rechte eind hebt. (Om het leesplezier van mensen die de trilogie nog niet hebben gelezen niet te bederven, hebben we passages uit je bericht weggepoetst.)"
   Antwoord van Escober op 16 mei 2010
 • "hallo allemaal, ik heb eigenlijk een vraagje; ik heb 3 boeken te leen gekregen van mensen die op vakantie zijn vandaar dat ik het even hier ga vragen. Ik heb de boeken chaos, onder druk en onrust gekregen, nu vroeg ik mij af of er een bepaalde volgorde in de boeken zit of dat ik willekeurig kan beginnen. ik hoop dat er iemand snel reageert want ik wil graag snel beginnen met lezen! alvast bedankt! groetjes lizanne"
  lizanne op 4 april 2010
  • "Sil Maiertrilogie: Deel 1 Onrust, 2 Onder druk, 3 Ongenade (ze beginnen alledrie met "On"). Je mist alleen nog Ongenade. Chaos is een zgn stand-alone en heeft niets te maken met de Sil Maier-trilogie. Veel leesplezier!"
   Antwoord van Escober op 7 april 2010
 • "Net Chaos uitgelezen. In één woord: SUPER. Hopelijk zijn er nog meer boeken op stapel van dit schrijversduo."
  Britt op 18 februari 2010
 • "Onder Druk en Onrust zijn de 2 delen die ik echt zo graag wil hebben, er is gewoon niet aan te komen. Kan ik ze hier bestellen of is er iemand die ze wil verkopen?"
  Cynthia op 12 februari 2010
  • "Beste Cynthia, Niet alle boekwinkels hebben alle Escobers in voorraad, maar ze zijn wel gewoon te koop bij o.a. Bol.com"
   Antwoord van Escober op 14 februari 2010
 • "Wat een geweldige boeken. Ik heb ze achter elkaar gelezen. SUper. Hoop dat er nog een vervolg komt!!"
  Mariska op 23 januari 2010
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoeveel is 1 + 2? (anti-spam vraag)

E-mailadres wordt niet getoond.