• Facebook
 • Nieuwsbrief
 • Homepage

Gastenboek

Je kunt dit gastenboek gebruiken om berichten over de boeken van Escober op deze website te plaatsen. Berichten worden voor plaatsing gecontroleerd op inhoud en spam. Esther en Berry zijn regelmatig aanwezig om berichten te beantwoorden.

 • "Beste Esther en Berry, Voor mijn gevoel wacht ik al veel te lang op een nieuw boek van jullie, heb inderdaad alles van Escober al minimaal 2 x gelezen en was zo ongelooflijk verrast. Houd ook de mooie kaften aan alsjeblieft, staat goed bij de rest."
  Cynthia op 19 oktober 2012
  • "Achter de schermen zijn we heel druk bezig met OVERKILL - hopelijk kan ons nieuwe boek in april of mei 2013 verschijnen!"
   Antwoord van Escober op 23 oktober 2012
 • "Beste Esther en Berry, Goed om te horen dat er misschien in 2013 iets nieuws van jullie uitkomt. Vond het erg leuk en verrassend dat er straten en ander herkenbare punten uit den bosch vermeld waren. Ben zelf een bosschenaar. Groetjes, Gert-Jan www.gert-jan.biz"
  Gert-Jan Schellekens op 23 augustus 2012
 • "Heb in de afgelopen vakantie de trilogie van Sil Maier gelezen. Eenmaal begonnen met lezen de drang om door te lezen en niet meer te stoppen voordat het boek uit is. Geweldig !!"
  Erik Rommers op 15 augustus 2012
 • "Wanneer oh wanneer mogen wij toch weer een boek van jullie gaan lezen?? Ik kan gewoon niet wachten op een nieuw spannend boek geschreven door jullie beiden. Ik heb alle boeken al tweemaal gelezen, maar zoals al meer mensen hier zeggen; jullie stijl is gewoon niet overtroffen tot nu toe. Mijn Escober-verslaving moet weer gevoed worden!"
  Yvonne Kuit op 22 mei 2012
  • "We hebben een goed boekidee, Yvonne, en we staan te popelen om daarmee aan de slag te gaan. Nu nog tijd! Als alles loopt zoals we hopen, dan zou er in 2013 eindelijk weer eens een nieuwe Escober kunnen verschijnen..."
   Antwoord van Escober op 24 mei 2012
 • "Beste Esther en Berry. Afgelopen week heb ik jullie trilogie onrust gelezen en deze heeft mij zeker emotioneel geraakt. Normaal gezien ben ik geen fan van trilogies en toen ik het boek had, keek ik er tegenop om me door die 344 pagina's te slaan. Tijdens het lezen ontstond er een aangename sfeer door de vele gebeurtenissen en daardoor las het ook veel vlotter. Om mijn aandacht te blijven stimuleren, werd er voldoende gebruik gemaakt van cliffhangers waardoor er een overvloed aan spanning ter sprake kwam. Ook kwamen eerdere vermelde personages later in het verhaal aan bod zodat het nooit echt voorspelbaar werd. Opvallend is dat het hoofdpersonage Susan Staal, iemand is waarmee de lezer zichzelf kan identificeren. Ik kon mij zeer goed inleven in haar rol en stelde mij op dezelfde momenten dezelfde vragen. In Sils geval vond ik het zeer knap om met vooruitwijzingen te werken zodat hij zich bewust werd van zijn consequenties. Dit zorgde ervoor dat wij zijn denkwijze begrepen. De ingenieuze manier waarop personen geintroduceerd en met elkaar verwikkeld raken maakt dat Onrust zich distantieert van andere trilogies. De conclusie luidt dan ook als volgt : Het is een zeer gemakkelijk te lezen boek met veel hoogtepunten en onverwachte wendingen. Alleen al voor die reden verdient deze schrijfster zeker een literatuurprijs."
  Michee Kalamba op 28 januari 2012
 • "Beste Esther en Berry, Twee jaar geleden las ik jullie fantastische en adembenemende trilogie. Ondertussen heb ik talloze thrillers gelezen en afgelopen week las ik de Escober trilogie voor de tweede maal. Om tot de conclusie te komen dat geen enkele auteur jullie schrijfstijl overtreft! Met name hoe de omgeving soms tot in detail wordt omschreven, zodat het boek bijna als een film aan je voorbij gaat. De spannende momenten waarbij je met bonkend hart zit te lezen, en onbereikbaar bent voor alles en iedereen. En de beschrijving van de karakters en hun emoties. Geweldig!"
  Olivier op 23 januari 2012
  • "Dank je!"
   Antwoord van Escober op 26 januari 2012
 • "Ik kom hier vandaag om uit te zoeken of Chaos bij de Sil Maier trilogie hoort. Het is mij al snel duidelijk dat het een los staand meesterwerkje is. Wat lees ik? Wordt mijn geliefde serie misschien een quatrologie? De buren vragen zich vast af wie er zo hard: “Yes!” roept. In dit gastenboek lees ik ook waarom Diego Lema van de omslag van Chaos moest. Gelukkig heb ik hier het origineel nog! Wellicht staat er meer informatie op deze site waarvan ik blij wordt en kom dus zeker terug om de rest te lezen. Nu weer verder met Chaos..."
  Joke op 24 september 2011
  • "Bedankt voor je reactie, Joke. Tip: klik bij "boeken" ook eens op "research"- daar vind je foto's die wij hebben gemaakt tijdens onze researchreizen. Nog veel leesplezier!"
   Antwoord van Escober op 25 september 2011
 • "Geachte schrijvers, ""Ongenade"" gelezen. Prima verhaal, geweldig: een pageturner zoals ze dat noemen. Eén opmerking: de plastic bundelbandjes heten niet tie-rips maar Ty-Rap® (merknaam van de uitvinder: Thomas & Betts). Vroeger bouwde ik telefooncentrales waar heel veel kabels gebundeld moesten worden. Nu ben ik leraar, vandaar mijn belerende opmerking."
  bert op 14 augustus 2011
  • "Beste Bert, Dank voor je reactie, daar zijn we altijd heel blij mee. Ty-Rap's als kabelbindermerk zijn ons bekend; het gebruik van een merknaam vonden wij, in de context, echter storend, evenals het officiële Nederlandse woord hiervoor: "tie-wrap". In overleg met ons hebben de correctoren van Ongenade gekozen voor de spelling die fonetisch het beste in de context paste: "tie-rip" http://nl.wikipedia.org/wiki/Tie-wrap"
   Antwoord van Escober op 18 augustus 2011
 • "Wat een geweldige boeken ik heb ze in een ruk uitgelezen. Echt een aan rader. Ik hoop dat er nog een deel komt over Sil Maier."
  joke op 28 juni 2011
 • "Helemaal te gek, jullie Sil Maier-trilogie! En ook erg tof dat Susan in Den Bosch woont, waar ik geboren en getogen ben. Ben benieuwd welk appartementencomplex (waar Susan woont) jullie tijdens het schrijven in gedachten hadden :-) Chaos was trouwens ook erg goed, heb er van genoten. Breng maar weer snel samen een boek uit, ik verheug me er op!"
  Marloes op 13 juni 2011

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoeveel is 1 + 2? (anti-spam vraag)

E-mailadres wordt niet getoond.